Yes Workations erbjuder

Jag skapar den nya tidens mötande genom att använda  forskningsbaserade metoder som ökar inlärning, kreativitet, fokus, engagemang och resultat. Workations ger  garanterad avkastning på investerad tid, kostnad och engagemang.

Yes Workations erbjuder:

Mötesdesign

 • Formar en agenda som håller energin uppe och skapar engagemang hos
  deltagarna.
 • Hjälper till att sortera ut vad som är viktigt och vad det verkliga syftet är
 • Adderar aktiviteter som förhöjer upplevelsen och värdet
 • Mötesmodeller och övningar som förstärker budskapet
 • Rensar ut och gör plats för den viktiga återhämtningen och reflektionen, det
  som krävs för ett riktigt bra resultat!

Projektledare

 • Tar fram och hittar den perfekta platsen kopplat till syftet
 • Säkerställer att allt fungerar på plats och hanterar de praktiska detaljerna så ni kan fokusera på det som är viktigt
 • Tar hand om och bokar lösningar för logistik
 • Bokar in mötesritare, teknik, föreläsare, moderator, facilitator, interaktivitetslösningar, aktiviteter efter behov
 • Utvärdering-måluppfyllelse

Jag dig till ett upplägg som stärker upp det er organisation behöver. Du kan enkelt välja ett tema som genomsyrar er workation eller så skräddarsyr jag upplägget tillsammans med dig. Här kommer inspiration!

 

GET TOGETHER

Det som ofta efterfrågas är teambuilding, för hur kan framgång uppnås utan ett starkt team som jobbar tillsammans mot målet? Genom att addera övningar, aktiviteter och metoder till er konferens som boostar dina medarbetare och gör att de lär känna varandra på ett helt nytt sätt. Det är grunden till ett starkt team!

 

FOCUS

Att hitta och behålla fokus i en värld av distraktioner är svårare än någonsin. Vi blir ständigt avbrutna av mail, kollegor och telefonen som ringer och dessutom mobilen och  som pockar på vår uppmärksamhet med notiser och som ger oss en snabb dopaminkick.

Genom att lära sig att fokusera på en sak i taget får ni mer gjort, får ett bättre arbetsklimat, ett bättre resultat och medarbetare som stressar mindre. Kunskap om hjärnan, förhållningsregler och olika metoder adderas till er workation. Vi tar bort distraktioner under konferensen.

Our time has value

 

UNWIND

Hjärnvila deluxe! Att tillsammans lära sig att hitta sätt att koppla ner och koppla av hjälper er till återhämtning och minskar stress. Vi provar på digital detox och tystnad och ni får själva arbeta fram en strategi för er digitala uppkoppling.

 

SUSTAINABLE

Temat handlar om alla aspekter av hållbarhet-där välmående och återhämtning får extra utrymme. Vegetarisk kost, tågresa, en plats för konferensen med så litet avtryck som möjligt och där ni lever med naturen. Kanske prova på att leva utan el och uppkoppling?

 

HEALTHY, WEALTHY & WISE

De kloka valen. Vi vet allt om vad och hur vi ska göra för att må bra. Men gör vi allt detta? De allra flesta av oss gör det inte, i alla fall inte allt på en och samma gång. Under denna workation gör vi precis det som vi mår bra av. Vi äter till exempel hälsosamt, tränar fysiskt, tränar på att känna tacksamhet, umgås och dricker alkoholfritt. Tänk att komma hem från en konferens, piggare, gladare och mer välmående än någonsin och tänk om du fortsätter med några av vanorna du fått!