Let´s do it

En workation, konferens eller möte går att se som en kostnad för organisationen eller  en investering. Genom att ändra perspektivet till investering, blir innehåll och utfall desto viktigare.

En investering förväntas leda till en framtida avkastning.

För att ni ska få ut största möjliga avkastning av er investering är planering och kommunikation avgörande. Min rekommendation är att vi alltid ses för ett första möte, där vi pratar igenom vad som är viktigt för er och gå på djupet med syftet med konferensen.

Vi tar därefter fram en offert och en första skiss till ramen för er workation. Ramen sätter tonen och adderar värde baserat på ert syfte. Innehållet av dagarna fyller ni sedan på med workshops, konferens, distansarbete eller det ni behöver. För att göra innehållet så givande som möjligt bollar vi gärna upplägg, mötesmodeller och annat som lyfter mötet.

Efter era behov och ert syfte sätts ett team ihop med spetskompetens inom respektive område. Det kan exempelvis vara föreläsare, mötesritare, facilitator, processledare, coach, tekniker eller en instruktör.

En projektplan skapas och ni är hela tiden informerade om deadlines och viktiga upplysningar. Ni har en dedikerad projektledare som har hand om all kommunikation med leverantörer. Projektledaren är med på plats och ser till att allt flyter och tar hand om oförutsedda händelser så att ni kan fokusera på det som är viktigt.

Uppföljning och reflektion är a och o. Vi går igenom den ekonomiska sammanställningen och utfallet av arrangemanget, samt hur utfallet ska följas upp framöver.

Låter det bra? Let´s do it!

Kontakta oss