Vilka är Utomhuskonsulterna?


För Yamina Enedahl har den mentala träningen varit central ända sedan hon tränade inför och tog Sveriges första världsrekord i fridykning 2003. Sedan dess har hon utbildat sig till mental coach under Lars-Erik Uneståhls vingar och använt sina väl beprövade verktyg som föreläsare, facilitator, moderator och mental coach. Yamina brinner för att utveckla människor och organisationer. Hon har en enastående förmåga att lyfta fram det bästa hos människor, fokusera på det som är viktigt och alltid se möjligheter.

När Yamina har hyperfokus på gruppen och processen ser jag till att säkerställa att allt fungerar sömlöst och att programmet har de bästa förutsättningarna för att gruppen ska må och prestera som bäst. Med mina 20- års erfarenhet inom mötes- och reseindustrin och breda kompetens inom mötesdesign och projektledning skapar jag tillsammans med Yamina mötesupplevelser som gör verklig skillnad.

Naturens positiva inverkan på kognitiva förmågor och kreativitet är ett av redskapen vi använder för att skapa hållbara resultat och göra förflyttningar. Därför vill vi använda utomhusmiljön som en naturlig del av varje konferens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s