This is me


Hej!

Jag vill ta denna fredag för en presentation av mig, så du får lära känna mig lite bättre.

💥Jag älskar kraften i det mellanmänskliga mötet och magin som sker i tillsammans. Som mötesdesigner i mitt företag skapar jag förutsättningarna för detta. Jag håller också i workshops och projektleder och skapar utomhuskonferenser.

🧩Att organisera, strukturera och få saker på plats är min superkraft. Som barn älskade jag att sortera min brevpapperssamling till exempel (ja, vi är alla olika…🤷🏼‍♀️) .

🚀Mitt stora intresse ligger i allt som har med utveckling att göra, eller egentligen att utvecklas hållbart som människa. Den personliga och tillsammans som grupp. Fast också att optimera och utveckla processer. Inom dessa områden slukar jag gärna böcker, podcasts och kurser.

✈️Min passion är att resa och har alltid varit! Att upptäcka och utforska nya miljöer, kulturer, uppleva smaker och dofter, vyer, arkitektur. Därför sökte jag mig till resebranschen för 20 år sedan och har jobbat inom rese- och mötesbranschen sedan dess i olika roller.

🤸‍♂️Min bästa måbragrej för kroppen är huksittande!

❤️Jag drömmer om att resa igen och att mötas nära!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s