3 energiboosters onlinemöte


Hög, härlig energi under videomötet? Inte??

Ok, då har jag tre förslag på boosters att lägga in för att höja energinivåerna!

1. Klappa kroppen – Alla ställer sig upp (OBS! Kamera på!). Börja att klappa armarna, axlar, huvud, massera öronen, klappa rumpa, framsida och baksida ben. Gör detta under ett par minuter. Häng kvar en stund framåtlutad och rulla sakta upp. Voila!

2. Touch blue – en enkel övning där en person säger vad gruppen ska röra vid – exempelvis “Rör något som är blått av plast!” eller “Rör något som du tycker extra mycket om”. Efter varje moment visar alla upp sina fynd, en eller fler kan berätta om sin sak innan nästa uppgift. Denna övning får igång kreativiteten och vi rör på kroppen. Perfekt!

3. Prata inte i munnen på varandra! – Den här övningen innebär att deltagarna ska räkna till ett tal, exempelvis 20, utan att ha någon bestämd ordningsföljd OCH utan att prata samtidigt. Alltså, vem som helst börjar med att säga ett, en annan två osv. Om fler börjar säga samma tal börjar övningen om från ett. När man kommit till 20 eller tiden är ute så är övningen klar. Stå gärna upp när ni gör övningen för att variera ställning. Övningen tränar upp fokus och samspel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s