Maten i fokus


Det är verkligen fantastiskt när en mötesplats erbjuder upplevelsen av närodlat och närproducerat. Där vindruvorna, päronen och tomaterna växer meter från möteslokalen och du kan plocka mogna fikon i trädet intill. På buffén grönsaker från trädgårdslandet och ekologiska ägg till frukosten från granngården vars tupp vi hör på morgonen. Det är en härlig upplevelse!

Maten är viktig, till och med viktigare som köpkriterie vid bokning av konferens än rekommendationer från andra eller att all teknisk utrustning som behövs finns på plats*. Skämtsamt får jag ibland höra att “maten är det enda deltagarna kommer ihåg från konferensen”. Dessa konferenser finns det en hel del att jobba med kring utformning och innehåll. Om du känner igen dem, bring them on så ska vi få ordning på dem!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s